Wysłany: Czw Wrz 14, 2006 1:08 pm |
|
|
| Plezantrop |
|
 |
 |
| Dołączył: 13 Wrz 2005 |
| Posty: 538 |
| Skąd: A któż to wie... |
|
|
 |
 |
 |
|
ATANAZY ZEBU i Piesek
Se napotkał nad Radunio Atanazy, takiego małego, ślicznego kundelka, szczeniaczka z mordko - wypisz, wymaluj gertychowo, i se zara pomyslał : OMEN! On mnie da drukować, on mnię każe rozwieszać na transplarentach, żeby kużden jeden chuj wiedział : "ATANAZY je któś!"
No!
To se tak posiedzieli we krzakach, pogryzając kisłą w słoncu kiszkie, a on, Atanazy, czytał psiakowi, co bardziej sonetne strony swego sztambucha.
Płakali rzewnie. Szło na noc. Zwiezdy świciły... A kac narastał.
Dniało...
Minister jednak nie szedł, bo lał lezbijki i pedałów w imieniu własnym, PRON-u, którego był częścią nieskończoną, swego Dziadka-faszysty, ojca-komunisty i siebie, psiajego...
A, to kopnął Atanazy w dupę psiaka, co mu dał był na imię "Nadieżda".
- Spierdalaj, Nadziejo głupich - powiedział i jak wstał, tak se poszedł i tylko WSI, BOR i ABW wiedzieli - gdzie...
ps: Zyta wraca! Zyta tera zabierze Atanazemu te 50% ulgi. Żeby już nie miał żadnej - ten jebany bogacz, pedał, pedofil, Żyd, kurwa męska, nekrofil , pijak i złodziej!
. |
|
Ostatnio zmieniony przez Plezantrop dnia Sob Mar 10, 2007 1:40 am, w całości zmieniany 1 raz _________________ Plezantrop |
|
|
|
Wysłany: Czw Wrz 14, 2006 1:11 pm |
|
|
| Plezantrop |
|
 |
 |
|
|
 |
 |
 |
|
Se chcących poznać mojego Syna, Atanazego Zebu, zachęcam do szukania w googlach pod "ATANAZY ZEBU".
Sławek, Wasz Partyzancki Granat |
|
_________________ Plezantrop |
|
|
|
Wysłany: Czw Wrz 28, 2006 5:22 pm |
|
|
| Shibbi |
|
 |
 |
| Dołączył: 12 Kwi 2006 |
| Posty: 1379 |
| Skąd: spod Maciejowej |
|
|
 |
 |
 |
|
Wiesz co Plezzzzzzzzz normalnie uśmiechnęłam się do Atanazego i do ojca chuja i do Zyty tysz - bo wszystko jest tak wściekle denne, tak bezlitośnie beznadziejnie bezcelowe - że przepraszam ale naleję sobie winka - bo "na trzeźwo nie rozbieriosz :wink: ". |
|
_________________ ... nie zapomniałam nie e e e e e
to wszystko we mnie jest,
jak ochota na grzech,
na smutek i śmiech .... |
|
|
|
Wysłany: Czw Wrz 28, 2006 6:10 pm |
|
|
| Plezantrop |
|
 |
 |
|
|
 |
 |
 |
|
A se pij, będziesz łatwiejsza!
Ech, ta rzeczywistośc polska, do bólu chamska, ciemnogrodzka, wsteczniacka; tfu - "napliewat'" - jak by powiedział Puszkin. I Wysocki. I Mandelsztam Osip; ruski Żyd urodzony w Warszawie, szprechający w jiddish, pa ruskie, pa polskie, pa niemieckie...
Jak tu żyć normalnie (i normalnym być) na takim kawałku chorej Europy?
Kiedy byłem pisklęciem (1968) pogonili z Polski UB-eki, mojego sąsiada-Żyda, Pana Serafimowicza; człowieka Dobrego.
Ażeby zdechli, skurwysyni pokroju tych, co gonią Żydów, lesbijki, pedałów i chore na H5N1 - łabędzie. Niech ich Bóg zabije kijem czy co tam ma pod ręką!
pozdrav! |
|
_________________ Plezantrop |
|
|
|
Wysłany: Pią Wrz 29, 2006 9:30 pm |
|
|
| Shibbi |
|
 |