|  | | Było więcej ale nie wszystkie się udały:) |
|  |
Wysłany: Sob Sie 02, 2008 1:30 pm |
|
|
| Shibbi |
|
 |
 |
| Dołączył: 12 Kwi 2006 |
| Posty: 1379 |
| Skąd: spod Maciejowej |
|
|
 |
 |
 |
|
|
_________________ ... nie zapomniałam nie e e e e e
to wszystko we mnie jest,
jak ochota na grzech,
na smutek i śmiech .... |
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Pon Sie 04, 2008 9:08 am |
|
|
| mewa |
| moderator |
 |
 |
| Dołączył: 20 Kwi 2006 |
| Posty: 1714 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Gosiu, dało się uratować przeszłość, zostawić ją dla tych co "po nas" . Wczoraj "migałam" zdjęciami (ale dla mnie było za szybko) dzisiaj sobie klikałam na poszczególne zdjęcia i to jest lepszy sposób na zapatrzenie się. Restauracja czyni cuda, pozwala przetrwać, ale jednocześnie gdzieś taka myśl mi się nasunęła, że te odrestaurowane to czasami aż za ładne... jak twarz po liftingu. Wiem, że tak musi być, bo po prostu te budowle muszą przetrwać, muszą być takie jak w pierwotnym zamierzeniu i wykonaniu, ich nie powinien się imać ząb czasu... Jednak czasami ...
Podoba mi się bardzo to zderzenie byłem i... jestem:)
To refleksja na temat treści i bardzo mnie cieszy, że mogłam popatrzeć na te zdjęcia. Zazdroszczę tej umiejętności patrzenia na świat obiektywem:) nie potrafię tak, niby widzę coś pięknego, fajnego a po "kliknięciu" wychodzi mi...
Zaserwowałaś naprawdę świetne zdjęcia:)
Ba!!!!
 |
|
_________________ Mówiłaś, że byłaś najbardziej szczęśliwa, gdy tańczyłaś, mówiłaś też, że byłaś najbardziej szczęśliwa, gdy tańczyłaś ze mną, a teraz które ze zdań wybierasz? / Cohen |
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Pon Sie 04, 2008 11:51 am |
|
|
| Shibbi |
|
 |
 |
|
|
 |
 |
 |
|
Dzięki mewik - już myślałam, ze NIKOGO TO NIE RUSZYŁO ((
- jak pojade do Kraka to nacykam znowu ale musze mieć statyw - to raz, w dodatku część zdjęć jest zacieniona drzewami - wystawa jest na plantach - no i prześwity słonka powodują totalną niewidoczność (zdjęcie najnormalniej jest w czarno - ogniste plamy i juz)- muszę tam iść ze statywem RANOoooooooooooo!!!!!!!!!! kiedy jeszcze słońce w innym kącie nieba:)
Jak docykam to dołoze to tego samego aqlbumu - bo właścieiw komentarz zbyteczny. Każdy sobie odbierze po swojemu..
TAK ,,, z tym liftingiem to trochę racja, ale jak tu renowować po dziadowskuuuuuuuuuuuuu ??
Ściskam S. |
|
jak ochota na grzech,
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Pon Sie 04, 2008 11:04 pm |
|
|
| mewa |
| moderator |
 |
 |
| Dołączył: 20 Kwi 2006 |
| Posty: 1714 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Małgorzato:)
zabrzmiało jak z Bułhakowa:)
myślę, że to nie tak, że nikogo nie ruszyło Lato i myślę, że wszyscy gdzieś wędrują i nucą:
"bo ja mam lato za pasem w kieszeni kilka wiosen,
zimę w czapce gdzieś schowałem
jeśli chcecie to przyniosę" 
jeszcze się tu tak zaludni, jeszcze się tutaj zacudni:)
Masz rację, nie da się restaurować po dziadowsku, ale znając współczesne tynki, to... niedługo ten lifting się utrzyma:( więc cieszmy się, że znaleziono środki, że są ludzie, którzy chcą i potrafią...
dobranoc:) |
|
_________________ Mówiłaś, że byłaś najbardziej szczęśliwa, gdy tańczyłaś, mówiłaś też, że byłaś najbardziej szczęśliwa, gdy tańczyłaś ze mną, a teraz które ze zdań wybierasz? / Cohen |
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Wto Sie 05, 2008 6:06 pm |
|
|
| Shibbi |
|
 |
 |
|
|
 |
 |
 |
|
mewik kochana moja współczesne tynki - unigrunty i inne CUDA budowlane są zjawiskiem XXI wieku i nie wiem czy nie na długoooooooooooooooooooooo - ale chyba tak:)
Póki co kiosk:(( |
|
jak ochota na grzech,
|
|
|
| Forum Strona Główna » ZDJĘCIA - REPORTAŻE |