|  | | Gdzie moge miec swoj kat na wiersze ? |
|  |
Wysłany: Czw Sty 11, 2007 11:22 am |
|
|
| rafali888 |
|
 |
 |
| Dołączył: 11 Sty 2007 |
| Posty: 11 |
| Skąd: Bydgoszcz |
|
|
 |
 |
 |
|
Witam
Chciałbym sie spytac czy moge zamieszczac tu wiersze jesli tak to gdzie moge to robic Mam forum z wierszami ale tutaj nie moge sie połapac gdzie mam to zrobic Pozdrawiam |
|
_________________ ,,Żyj miłością a będzie twą radością,,
Prószę nie zaliczać mnie do poety nie jestem nim a to, co pisze to nie można nazwać wierszami Raczej banałami śmieciami, jak kto woli |
|
|
|
Wysłany: Czw Sty 11, 2007 11:28 am |
|
|
| gurami |
| moderator |
 |
 |
| Dołączył: 11 Kwi 2006 |
| Posty: 1336 |
| Skąd: okolice Wielunia lub Ślask...jak kto woli |
|
|
 |
 |
 |
|
rafali oczywiście, że możesz, wszystkie nowe wiersze wklejasz na forum z poezją...strona główna/wiersze każdego dnia/nowy...i Twój wiersz wisi jako osobny gotowy do komentowania...życzę powodzenia i witam w skromnych progach amarylisa...
gur |
|
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Czw Sty 11, 2007 11:30 am |
|
|
| rafali888 |
|
 |
 |
| Dołączył: 11 Sty 2007 |
| Posty: 11 |
| Skąd: Bydgoszcz |
|
|
 |
 |
 |
|
Dziekuje ze moge zamiescic moja poezje
A mam dla was propozycje aby kazdy wiedział kogo jest wiersz Na mojej stronie kazdy autor ma swoje forum i kazdy wiersza ma swoj temat tak dostaja bezposredno kometarz do wiersza wydaje mi sie lepiej bo tu jest taki mały bałagan ale nie chce nic sugerowac to od administracji zalezy
ps mam jeszcze wiele ulepszen aby forum stało sie atrkcyjne dla was i dla urzytkowników |
|
_________________ ,,Żyj miłością a będzie twą radością,,
Prószę nie zaliczać mnie do poety nie jestem nim a to, co pisze to nie można nazwać wierszami Raczej banałami śmieciami, jak kto woli |
|
|
|
| Forum Strona Główna » REGULAMIN I INFORMACJE |