|  | | MILANO - sierpień 2007 - Z okna - dedykuję Hagar;) |
|  |
Wysłany: Nie Wrz 16, 2007 4:32 am |
|
|
| Shibbi |
|
 |
 |
| Dołączył: 12 Kwi 2006 |
| Posty: 1352 |
| Skąd: spod Maciejowej |
|
|
 |
 |
 |
|
To, że mam cykora, jak pół przestrzeni kosmicznej podczas startu i lądowania - to już wiesz moja droga hagar – ale wszystko przetrzymam w imię pobycia w krainie chmur. To magiczna przestrzeń, z którą na szczęście od czasu do czasu dane mi obcować przez maleńkie – a zarazem przyjazne okienko samolotu inspiruje, zabiera ze sobą, a nawet pochłania.
I choć informacja pilota o wysokości przelotowej 10.480 metrów n.p.m. wciska w siedzenie, a świadomość, że na zewnątrz temperatura ma się minus 52 stopnie w skali Celsjusza mrozi mózg ( bo jak to sobie uświadomić ile to niby ???) – wszystko warto znieść, żeby pofantazjować w tym zaczarowanym świecie.
Zawsze jesteś tam ze mną, choć i mruczę do Ciebie podczas ognisto – miodowych zachodów słońca – które miałam od czasu do czasu (jak tych cholernych chmur nie było ) podane na złotej tacy na moim balkonie.
O tym że, widoki z ósmego piętra mają się nijak do tych z parteru nie muszę nikogo przekonywać i że to nie lada frajda i często niepowtarzalne wrażenie – też!! Zdjęcia są sekundowymi ujęciami TU i TERAZ – to jasne, a moimi dzielę się z Wami. Zrobiłam kilkaset – niestety, ze względu na ograniczoność nośnika - musiałam przesiać je przez sito korekty i wybrać może nie najlepsze jakościowo, ale najciekawsze i te najbardziej intrygujące.
Kończę – resztę pozostawiam każdemu przybyszowi i bardzo proszę o zdradzenie wrażenia.
Ciekawa jestem czy widzicie TO co ja widziałam
Podam każdorazowo instrukcję obsługi tego ALBUMU-żeby zmniejszyć kłopot i stres
1) klinknać w link - jak sienie otworzy przekleić go w okienko adresowe i wywolać (musi się otworzyć).
2) każdo zdjęcie można powiększyć klikając go łapką - i odczekać moment ...zachęcam - choć to chwilę zajmie - ale warto!!
http://picasaweb.google.pl/Shibbi53/HagarZOkna?authkey=qq_NQQU2GHY |
|
_________________ ... nie zapomniałam nie e e e e e
to wszystko we mnie jest,
jak ochota na grzech,
na smutek i śmiech .... |
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Nie Wrz 16, 2007 1:44 pm |
|
|
| ella_hagar |
|
 |
 |
| Dołączył: 01 Mar 2006 |
| Posty: 749 |
| Skąd: Warszawa |
|
|
 |
 |
 |
|
Cóż! Jeśli chcecie wiedzieć, kim jest Shibbi, po prostu patrzcie na jej fotki. To jest cała ona.
chmury...widok urzekający. Shibbi, podobają mi się!
Niby zdjęcia nieba, ale coś nowego widać, coś fajnego jest uchwycone. Niepojęte, jak te hmury same z siebie takie potargane, pełne fal. Morze chmur, chmurne morze, chmury, jak morze.
Urzeka... : )
Atmosfera nie z tej ziemi.
Te chmury na niektórych fotkach wyglądają o niebo lepiej od tych na niebie ;))))))
Dla mnie? Biorę ! Choć cudne, że nie do udźwignięcia.
Shibbi, ty moja, ślicznotko. Kocham cię. |
|
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Nie Wrz 16, 2007 2:51 pm |
|
|
| Shibbi |
|
 |
 |
| Dołączył: 12 Kwi 2006 |
| Posty: 1352 |
| Skąd: spod Maciejowej |
|
|
 |
 |
 |
|
esz cieszę sie, że Ci spasiły
Wiesz, aparat nie oddaje tego co widzi nie tyle oko - co dusza ........... takie jakieś martne te cyfrówki robia
Będzie jeszcze jedna dedykacja .... a właściwie to zrobiłam je na Twój wyraźny rozkaz |
|
_________________ ... nie zapomniałam nie e e e e e
to wszystko we mnie jest,
jak ochota na grzech,
na smutek i śmiech .... |
|
|
|
| Forum Amarylis Strona Główna » ZDJĘCIA - REPORTAŻE |