Forum Amarylis

login.php profile.php?mode=register faq.php memberlist.php search.php ./.

Forum Amarylis Strona Główna » ZDJĘCIA - REPORTAŻE » MILANO - sierpień 2007 - Z okna - dedykuję Hagar;)
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat 
MILANO - sierpień 2007 - Z okna - dedykuję Hagar;)
PostWysłany: Nie Wrz 16, 2007 4:32 am Odpowiedz z cytatem
Shibbi

To, że mam cykora, jak pół przestrzeni kosmicznej podczas startu i lądowania - to już wiesz moja droga hagar – ale wszystko przetrzymam w imię pobycia w krainie chmur. To magiczna przestrzeń, z którą na szczęście od czasu do czasu dane mi obcować przez maleńkie – a zarazem przyjazne okienko samolotu inspiruje, zabiera ze sobą, a nawet pochłania.
I choć informacja pilota o wysokości przelotowej 10.480 metrów n.p.m. wciska w siedzenie, a świadomość, że na zewnątrz temperatura ma się minus 52 stopnie w skali Celsjusza mrozi mózg ( bo jak to sobie uświadomić ile to niby ???) – wszystko warto znieść, żeby pofantazjować w tym zaczarowanym świecie.
Zawsze jesteś tam ze mną, choć i mruczę do Ciebie podczas ognisto – miodowych zachodów słońca – które miałam od czasu do czasu (jak tych cholernych chmur nie było Mr. Green ) podane na złotej tacy na moim balkonie.
O tym że, widoki z ósmego piętra mają się nijak do tych z parteru nie muszę nikogo przekonywać i że to nie lada frajda i często niepowtarzalne wrażenie – też!! Zdjęcia są sekundowymi ujęciami TU i TERAZ – to jasne, a moimi dzielę się z Wami. Zrobiłam kilkaset – niestety, ze względu na ograniczoność nośnika - musiałam przesiać je przez sito korekty i wybrać może nie najlepsze jakościowo, ale najciekawsze i te najbardziej intrygujące.
Kończę – resztę pozostawiam każdemu przybyszowi i bardzo proszę o zdradzenie wrażenia.
Ciekawa jestem czy widzicie TO co ja widziałam Rolling Eyes

Podam każdorazowo instrukcję obsługi tego ALBUMU-żeby zmniejszyć kłopot i stres Embarassed

1) klinknać w link - jak sienie otworzy przekleić go w okienko adresowe i wywolać (musi się otworzyć).
2) każdo zdjęcie można powiększyć klikając go łapką - i odczekać moment ...zachęcam - choć to chwilę zajmie - ale warto!!

http://picasaweb.google.pl/Shibbi53/HagarZOkna?authkey=qq_NQQU2GHY

na smutek i śmiech ....
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
PostWysłany: Nie Wrz 16, 2007 1:44 pm Odpowiedz z cytatem
ella_hagar

Cóż! Jeśli chcecie wiedzieć, kim jest Shibbi, po prostu patrzcie na jej fotki. To jest cała ona. Smile

chmury...widok urzekający. Shibbi, podobają mi się!

Niby zdjęcia nieba, ale coś nowego widać, coś fajnego jest uchwycone. Niepojęte, jak te hmury same z siebie takie potargane, pełne fal. Morze chmur, chmurne morze, chmury, jak morze.
Urzeka... : )
Atmosfera nie z tej ziemi.
Te chmury na niektórych fotkach wyglądają o niebo lepiej od tych na niebie ;))))))

Dla mnie? Biorę ! Choć cudne, że nie do udźwignięcia.

Shibbi, ty moja, ślicznotko. Kocham cię.

PostWysłany: Nie Wrz 16, 2007 2:51 pm Odpowiedz z cytatem
Shibbi

Bad Grin Bad Grin

esz Exclamation Exclamation cieszę sie, że Ci spasiły Bad Grin

Wiesz, aparat nie oddaje tego co widzi nie tyle oko - co dusza ........... takie jakieś martne te cyfrówki robia Embarassed

Będzie jeszcze jedna dedykacja .... a właściwie to zrobiłam je na Twój wyraźny rozkaz

na smutek i śmiech ....
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
MILANO - sierpień 2007 - Z okna - dedykuję Hagar;)
Forum Amarylis Strona Główna » ZDJĘCIA - REPORTAŻE