Forum Amarylis

login.php profile.php?mode=register faq.php memberlist.php search.php ./.

Forum Amarylis Strona Główna » SATYRA » o satyrze z tomu spacer cynika Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat 
Re: pomocy
PostWysłany: Pon Lis 20, 2006 8:11 pm Odpowiedz z cytatem
Kika
Gość

Martynka zkatolika jesteś <lol>
Jutro olimpiadka i cała elitka widzę się uczy tylko ja nie...ehh
PostWysłany: Pon Lis 20, 2006 8:13 pm Odpowiedz z cytatem
Kika
Gość

Martynka zkatolika jesteś <lol>
Jutro olimpiadka i cała elitka widzę się uczy tylko ja nie...ehh
Chodzi mi o interpretacje
PostWysłany: Pon Lis 20, 2006 8:24 pm Odpowiedz z cytatem
Ola z krk
Gość

teksty mam wszystkie
z góry dziekuje
PostWysłany: Pon Lis 20, 2006 9:06 pm Odpowiedz z cytatem
***Paula*** ;P
Gość

Hejka! Ja też mam jutro olimpiade z polaka Cool Jakoś większości tych tekstów, satyr i innych pierdołek nie jarze,choć zazwyczaj rozumiem...A jakby ktoś chciał sobie przeczytać teksty Młynarskiego to tu jest fajna stronka --> http://www.kopalnia.tekstow.infi.pl/wojciech_mlynarski.php
wogole zadnych ksiazek nie wyporzyczałam tylko w necie znalazłam :P
Czy "Martyna" chodzisz do gima pod krzyżem w NH?? <lol>
Aha jakby ktoś chcial to moze zrobie z psiapsiółką fajne forum, o ile nie wyjdzie z niej leń i okaże sie ambitnym dzieckiem :P
Pozdrówka dla wszystkich którzy jutro będą sie męczyć nad olimpiadą...Smile)
Smile :* Cool
A ty Paula z selezjan
PostWysłany: Pon Lis 20, 2006 9:55 pm Odpowiedz z cytatem
Ola z krk
Gość

n?
PostWysłany: Pon Lis 20, 2006 10:25 pm Odpowiedz z cytatem
Gość

hehe ja tez mam jutro olimpiade nic nie czytalam za bardzo na ta olipiade dopiero zaczzyna;/ napiszcie jak wam poszlo!!!
PostWysłany: Pon Lis 20, 2006 11:18 pm Odpowiedz z cytatem
malomi
Gość

Widzę że wszyscy idą na konkursik!! :D Ja właśnie robię sobie powtórkę. Naprawde ta "rozprawa" jest koszmarna.... Za to podoba mi się "pijaństwo" ^^ Napiszcie jutro jak wam poszło!
pozdro4all
PostWysłany: Wto Lis 21, 2006 12:48 pm Odpowiedz z cytatem
Barbarka_osw
Gość

boze ta olimpiada byla masakryczna kto to wogole te pytania wymyslal wogole o innych rzeczach niez sie uczylam... :/ Sad
Uff xD
PostWysłany: Wto Lis 21, 2006 2:40 pm Odpowiedz z cytatem
NaTi xD
Gość

No naszcęście już po ! I jak wam poszło? Powiem wam,że nie było takie trudne,ale....uczyłam się większości jak się okazało niepotrzebnych rzeczy:P Wrrr xD Zadanie pisemne było dosyć proste...ale i tak się nie dostanę,żapewne Smile Buziaki Smile
PostWysłany: Wto Lis 21, 2006 4:08 pm Odpowiedz z cytatem
malomi
Gość

Powiem wam namęczyłam się przy pisaniu ale ogólnie konkursik był nie za trudny i ciekawy. Podobał mi się temat do napisania listu. Całe szczęście, że nie kułam wszystkiego na pamięć bo praktucznie wystarczyło tylko pomyśleć nad odpowiedzią. Napisałam wszystko i teraz czekamy na wyniki :P
PostWysłany: Wto Lis 21, 2006 4:08 pm Odpowiedz z cytatem
Wendy
Gość

Szkoda, że nie weszłam wcześniej :/ Mam interpretacje Młynarskiego, ale wiadomo już po fakcie... Nio to jak Wam poszło? Bo ja czułam się wykończona umysłowo po wyjściu z sali. Ale to nic bo jutro jeszcze z historii pisze...MASAKRA
MASKARKA!
PostWysłany: Wto Lis 21, 2006 4:35 pm Odpowiedz z cytatem
kaSia :)
Gość

MASAKRA! :D po prsotu porazka kompletna! :D w liście nie przczytalam doklanei polecenia i zamiast w obroeni pislaam przeciwko im a pod koniec skojkarzyalm i obronić ich chciałaM! :D
PostWysłany: Wto Lis 21, 2006 4:49 pm Odpowiedz z cytatem
tez
Gość

ja mam jutro olimpiade
PostWysłany: Wto Lis 21, 2006 4:52 pm Odpowiedz z cytatem
Gość

ja mam jutro olimpiade nic nie czytalam za bardzo na ta olipiade dopiero zaczzyna;/ napiszcie jak wam poszlo!!!
PostWysłany: Wto Lis 21, 2006 5:54 pm Odpowiedz z cytatem
Gość

Ja już wyrosłam z olimpiad ale flaki sie wywracają jak czytam wasze posty - DRAMAT - MASAKRA - właściwie o co chodzi w takiej olimpiadzie - czy ktoś UMIE czy jest SPRYTNY czy UDA MU SIE Sad( współczuje i tyle Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
o satyrze z tomu spacer cynika
Forum Amarylis Strona Główna » SATYRA