Wysłany: Pon Lis 20, 2006 8:11 pm |
|
|
|
Martynka zkatolika jesteś <lol>
Jutro olimpiadka i cała elitka widzę się uczy tylko ja nie...ehh |
|
|
|
|
Wysłany: Pon Lis 20, 2006 8:13 pm |
|
|
|
Martynka zkatolika jesteś <lol>
Jutro olimpiadka i cała elitka widzę się uczy tylko ja nie...ehh |
|
|
|
|
 |  | | Chodzi mi o interpretacje |
|  |
Wysłany: Pon Lis 20, 2006 8:24 pm |
|
|
|
teksty mam wszystkie
z góry dziekuje |
|
|
|
|
Wysłany: Pon Lis 20, 2006 9:06 pm |
|
|
|
Hejka! Ja też mam jutro olimpiade z polaka Jakoś większości tych tekstów, satyr i innych pierdołek nie jarze,choć zazwyczaj rozumiem...A jakby ktoś chciał sobie przeczytać teksty Młynarskiego to tu jest fajna stronka --> http://www.kopalnia.tekstow.infi.pl/wojciech_mlynarski.php
wogole zadnych ksiazek nie wyporzyczałam tylko w necie znalazłam :P
Czy "Martyna" chodzisz do gima pod krzyżem w NH?? <lol>
Aha jakby ktoś chcial to moze zrobie z psiapsiółką fajne forum, o ile nie wyjdzie z niej leń i okaże sie ambitnym dzieckiem :P
Pozdrówka dla wszystkich którzy jutro będą sie męczyć nad olimpiadą... )
:*  |
|
|
|
|
Wysłany: Pon Lis 20, 2006 9:55 pm |
|
|
|
|
Wysłany: Pon Lis 20, 2006 10:25 pm |
|
|
|
| hehe ja tez mam jutro olimpiade nic nie czytalam za bardzo na ta olipiade dopiero zaczzyna;/ napiszcie jak wam poszlo!!! |
|
|
|
|
Wysłany: Pon Lis 20, 2006 11:18 pm |
|
|
|
Widzę że wszyscy idą na konkursik!! :D Ja właśnie robię sobie powtórkę. Naprawde ta "rozprawa" jest koszmarna.... Za to podoba mi się "pijaństwo" Napiszcie jutro jak wam poszło!
pozdro4all |
|
|
|
|
Wysłany: Wto Lis 21, 2006 12:48 pm |
|
|
|
boze ta olimpiada byla masakryczna kto to wogole te pytania wymyslal wogole o innych rzeczach niez sie uczylam... :/  |
|
|
|
|
Wysłany: Wto Lis 21, 2006 2:40 pm |
|
|
|
No naszcęście już po ! I jak wam poszło? Powiem wam,że nie było takie trudne,ale....uczyłam się większości jak się okazało niepotrzebnych rzeczy:P Wrrr xD Zadanie pisemne było dosyć proste...ale i tak się nie dostanę,żapewne Buziaki  |
|
|
|
|
Wysłany: Wto Lis 21, 2006 4:08 pm |
|
|
|
| Powiem wam namęczyłam się przy pisaniu ale ogólnie konkursik był nie za trudny i ciekawy. Podobał mi się temat do napisania listu. Całe szczęście, że nie kułam wszystkiego na pamięć bo praktucznie wystarczyło tylko pomyśleć nad odpowiedzią. Napisałam wszystko i teraz czekamy na wyniki :P |
|
|
|
|
Wysłany: Wto Lis 21, 2006 4:08 pm |
|
|
|
| Szkoda, że nie weszłam wcześniej :/ Mam interpretacje Młynarskiego, ale wiadomo już po fakcie... Nio to jak Wam poszło? Bo ja czułam się wykończona umysłowo po wyjściu z sali. Ale to nic bo jutro jeszcze z historii pisze...MASAKRA |
|
|
|
|
Wysłany: Wto Lis 21, 2006 4:35 pm |
|
|
|
| MASAKRA! :D po prsotu porazka kompletna! :D w liście nie przczytalam doklanei polecenia i zamiast w obroeni pislaam przeciwko im a pod koniec skojkarzyalm i obronić ich chciałaM! :D |
|
|
|
|
Wysłany: Wto Lis 21, 2006 4:49 pm |
|
|
|
|
Wysłany: Wto Lis 21, 2006 4:52 pm |
|
|
|
| ja mam jutro olimpiade nic nie czytalam za bardzo na ta olipiade dopiero zaczzyna;/ napiszcie jak wam poszlo!!! |
|
|
|
|
Wysłany: Wto Lis 21, 2006 5:54 pm |
|
|
|
Ja już wyrosłam z olimpiad ale flaki sie wywracają jak czytam wasze posty - DRAMAT - MASAKRA - właściwie o co chodzi w takiej olimpiadzie - czy ktoś UMIE czy jest SPRYTNY czy UDA MU SIE ( współczuje i tyle  |
|
|
|
|
| Forum Amarylis Strona Główna » SATYRA |