Forum Amarylis

login.php profile.php?mode=register faq.php memberlist.php search.php ./.

Forum Amarylis Strona Główna » FORUM DYSKUSYJNE - DO WYMIANY POGLĄDÓW NA KAŻDY TEMAT, NAJLEPIEJ O SZTUCE » ODEZWA! Idź do strony Poprzedni  1, 2
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat 
PostWysłany: Wto Lut 06, 2007 3:48 pm Odpowiedz z cytatem
juragos

I ty Krysiu masz rację, a więc weźmy ten złoty środek pod uwagę.
Z koleżeńskiegu punktu widzenia każdy powinien, przynajmniej skrótowo, przekazać swoje odczucia i reakcje. Nie musi to być "zawodowe" spojrzenie na tekst. Jednak jeśli ktoś to lubi, potrafi i ma czas niech popracuje... Smile
Pozdrawiam Jurek

PostWysłany: Wto Lut 06, 2007 3:53 pm Odpowiedz z cytatem
gurami
moderator

I jak tu się z wami nie zgodzić...czasami takie przeczytanie co komu przyszło na myśl po spotkaniu z tekstem daje naprawde dużo do myślenia...nawet jeśli nie ma to nic wspólnego z zawodową krytyką
pozdrawiam
gur
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
PostWysłany: Sro Maj 09, 2007 10:57 am Odpowiedz z cytatem
bona druga

Zgadza się, ale ja już się zniechęciłam, wpisuję komentarze a mój wiersz coraz niżej i niżej. To może być przyczyną, że ludzie nie chcą komentować. Zatrzymać wiersze to na pewno sytuacja się zmieni. W końcu zniknę i nikt nie zdąży moich wypocin skrytykowaćSmile)))

PostWysłany: Pią Cze 29, 2007 1:23 pm Odpowiedz z cytatem
KsięgaDawida

jak przymusowe pisanie komentarzy,zmykam stąd . I to jak najprędzej. Jestem wolnym człowiekiem i to ja decyduję kiedy MOGĘ PISAĆ.A możeby jeszcze wprowadzic przymus lub obowiązek pisania komentarzy pozytywnych lub o określonej treści.? Embarassed Tu,niestety i tak jest dużo martwoty.Wieje stęchlizną.Miała więc rację dziewczyna,która pisała "Zegnaj Amarylisie". Ona była tu dłużej i wiedziała,co się dzieje...A ja.idiota,sądziłem,ze to chwilowy babski kaprys...Po raz pierwszy przeczytałem tę "odezwę" dzisiaj .Po prostu nie lubię żadnych odezw. Sam sobie jestem winien,bo trzeba mi było spojrzeć,gdzie sie pakuję... Embarassed

PostWysłany: Pią Cze 29, 2007 2:45 pm Odpowiedz z cytatem
ella_hagar

Ło matko! Jaki przymus? Że brzydkie słowo „odezwa” ? To tylko odwołanie się do amarylisjan, do tej tutaj społeczności. Ja potraktowałam, jak prośbę.
Jaki przymus? Czy trzeba tak właśnie, negatywnie, naświetlać wypowiedż Christiny rozpoczynającej wątek?

Juragos napisał wyżej:
Z koleżeńskiego punktu widzenia każdy powinien, przynajmniej skrótowo, przekazać swoje odczucia i reakcje”.
Ja dodatkowo powiem, że może i nawet nie powinien, ale mógłby, gdyby tylko zechciał. Smile Tylko tyle. Pod warunkiem, że czujemy się tu, jak koleżeństwo.
I o tym ta rozmowa, a nie o zamachu na wolność. Bo bez komentarzy się nie da na forum.

Zapewne Gosia miała swoją rację mówiąc „żegnaj amarylisie”, tak samo, jak i ty z pewnością masz swoją, gdy mówisz: „trzeba mi było spojrzeć, gdzie sie pakuję”.
I ani jej, ani tobie nie odbieram tej racji, tylko sprawia mi przykrość forma wypowiedzi. Gosia pisała pogardliwie – jak sądzę - że forum to nisza i kulturka. Ty z kolei piszesz, że to stęchlizna.
Taka fajnie błyskotliwa impertynencja wobec innych.
Mnie to zabolało. Nie, żebym zaraz miała się pociąć. Jestem duża dziewczynka, ale jednak sprawiło mi przykrość.

A takie jest forum, jacy użytkownicy się przy nim skupiają. I że martwota się robi, to nie koniecznie z mojego powodu, choć nie wykluczam, że to własnie przeze mnie ludzie stad uciekają lub milczą jak grób, niczego nie komentując. Się przyjrzę sobie. ;o)

Pzdr.

Forum Amarylis Strona Główna » FORUM DYSKUSYJNE - DO WYMIANY POGLĄDÓW NA KAŻDY TEMAT, NAJLEPIEJ O SZTUCE