Wysłany: Pon Mar 19, 2007 1:14 pm |
|
|
|
|
Ostatnio zmieniony przez ono dnia Wto Kwi 03, 2007 10:28 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
Wysłany: Pon Mar 19, 2007 3:52 pm |
|
|
| mewa |
| moderator |
 |
 |
| Dołączył: 20 Kwi 2006 |
| Posty: 1663 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Ono:)
granica padła
a swoją drogą to wiersz o nawróceniu, o mocy Mocy:)
pozdrawiam serdecznie:) |
|
_________________ Mówiłaś, że byłaś najbardziej szczęśliwa, gdy tańczyłaś, mówiłaś też, że byłaś najbardziej szczęśliwa, gdy tańczyłaś ze mną, a teraz które ze zdań wybierasz? / Cohen |
|
|
|
Wysłany: Pon Mar 19, 2007 8:27 pm |
|
|
| Shibbi |
|
 |
 |
| Dołączył: 12 Kwi 2006 |
| Posty: 1358 |
| Skąd: spod Maciejowej |
|
|
 |
 |
 |
|
trochę kiczowaty - ale .... alke jest TO co ma być no i chwatit  |
|
_________________ ... nie zapomniałam nie e e e e e
to wszystko we mnie jest,
jak ochota na grzech,
na smutek i śmiech .... |
|
|
|
Wysłany: Wto Mar 20, 2007 6:30 am |
|
|
|
| mewa napisał: | Ono:)
granica padła
a swoją drogą to wiersz o nawróceniu, o mocy Mocy:)
pozdrawiam serdecznie:) |
wiem , wiem , ale mieszczą się one w skrytym sztambuchu |
|
|
|
|
Wysłany: Wto Mar 20, 2007 6:34 am |
|
|
|
| Shibbi napisał: | trochę kiczowaty - ale .... alke jest TO co ma być no i chwatit  |
wiem , wiem , ze kiczowaty, alew takich przypadkach raczej naciśk kładzie się nie na poezję ...mam takie "fredrowszczyzny własnego chowu"- moze o trochę wyższym poziomie literackim, ale boje sie , że Administrator mógłby tego nie zaakceptować , mimo , że stronka jest dla dorosłych ...chyba , ze dostane od Was specjalną akceptację to je umieszczę- przeciez takowe pisał hrabia Fredro i nikt mu głowy nie urwał.
 |
|
|
|
|
Wysłany: Wto Mar 20, 2007 7:48 am |
|
|
| Christine |
| administrator |
 |
 |
| Dołączył: 13 Wrz 2005 |
| Posty: 2469 |
| Skąd: Gdańsk |
|
|
 |
 |
 |
|
|
_________________ Krystyna Bogusławska |
|
|
|
Wysłany: Wto Mar 20, 2007 8:04 am |
|
|
|
|
Wysłany: Wto Mar 20, 2007 8:36 am |
|
|
| Christine |
| administrator |
 |
 |
|
|
 |
 |
 |
|
| No właśnie - ze sztuką ta produkcja nie ma nic wspólnego, a tu jest strona literacka. |
|
|
|
|
Wysłany: Wto Mar 20, 2007 8:38 am |
|
|
|
| Christine napisał: | | No właśnie - ze sztuką ta produkcja nie ma nic wspólnego, a tu jest strona literacka. |
A ja cenię Dorotę Nieznalską i...jej twórczość  |
|
|
|
|
Wysłany: Wto Mar 20, 2007 8:43 am |
|
|
| Christine |
| administrator |
 |
 |
|
|
 |
 |
 |
|
| Dałeś link, kto gustuje w tego rodzaju produkcjach niech sobie czyta. Tu proszę zamieszczać bardziej ambitne teksty. Najpierw liczą sie wartości literackie, chociaż dopuszczam treść erotyczną. |
|
|
|
|
Wysłany: Wto Mar 20, 2007 8:51 am |
|
|
|
| Christine napisał: | | Dałeś link, kto gustuje w tego rodzaju produkcjach niech sobie czyta. Tu proszę zamieszczać bardziej ambitne teksty. Najpierw liczą sie wartości literackie, chociaż dopuszczam treść erotyczną. |
przecież tak czynię / z jedynym małym delikatnym wyjątkiem o tadziu/- jak sama zauwazyłaś , na wiecej się nie pokusiłem, chyba...że pozostałe które wlepiam nie mają także żadnej wartości  |
|
|
|
|
Wysłany: Wto Mar 20, 2007 8:59 am |
|
|
| Christine |
| administrator |
 |
 |
|
|
 |
 |
 |
|
| W tym - "tadziowym" wierszyku jest coś, co każe się uśmiechnąć i dlatego warto dopracować rytm i rym, aby czytało sie lepiej. |
|
|
|
|
Wysłany: Wto Mar 20, 2007 9:07 am |
|
|
|
| Christine napisał: | | W tym - "tadziowym" wierszyku jest coś, co każe się uśmiechnąć i dlatego warto dopracować rytm i rym, aby czytało sie lepiej. |
i taki był mój zamiar / pozwolić się usmiechnąć innym i zbyt dużo nie naswituszyć/- a wiersz należy do tzw "minutowców" i taki został wklejony w ukrytej / mniej ambitnej /części mojego sztambucha.
Christi, będąc na Twoim miejscu , takiemu prowokatorowi jak ja , też bym odpowiedziasł NIE- bo wiem jakie jest przesłanie stworzonego przez Ciebie portalu  |
|
|
|
|
| Forum Amarylis Strona Główna » EROTYKA |