Forum Amarylis

login.php profile.php?mode=register faq.php memberlist.php search.php ./.

Forum Amarylis Strona Główna » REGULAMIN I INFORMACJE » Zjazd Poetycki 29/30 lipca Idź do strony Poprzedni  1, 2
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat 
PostWysłany: Nie Paź 08, 2006 8:22 am Odpowiedz z cytatem
Shibbi

ella Embarassed Embarassed Embarassed ja sobie ( to o sobie hahaha !!! ) wytnę i powieszę na suficie, na drzwiach, na tych sklepowych też - a co niech wszyscy wiedzą - a a a i jeszcze pośle do wszystkich organizatorów konkursów - żeby wiedzieli z kim mają do zaczynienia Sad(( DZIĘKI kochana moja - takiej opinii nie dostałam przenigdy za żywota pętając się po tym łez padole . C U D N A - warto było wśliznać się na tę planetę ZIEMIA i chwilkę żyć Exclamation
Marek - nie łam sie, tak jest z ludźmi - potraktuj to jako "zasraną życiową madrość " i puść kantem ;)

na smutek i śmiech ....
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
PostWysłany: Nie Paź 08, 2006 1:56 pm Odpowiedz z cytatem
Marek (Ciućka) Olszewski

ella_hagar napisał:
A ja? Ja nie wiem kim jestem... żesz! natura moja roztrzepana, poszukująca... siebie samej , a jakże.
Ogólnie w głowie mam przerąbane i to równo, i nie wiadomo co z tym zrobić... Eee tam. Krótkie zrywy, wielkie porywy, czyste sumienie (bo pamięć szwankuje). Ale perspektywa własna.

Jak gdybyś o mnie pisała Rolling Eyes

Ja mojego zielonego łamacza gór lodowych otworzę na Nowej Hucie 21go pazdź. (spotykamy się u Lucyferii upamiętniając zjazd - absynt padnie).

Przyłożę sobie twoje słowa do rany bolesnej - zagoją.

Zióbasek - kochana jesteś.

PostWysłany: Nie Paź 08, 2006 2:00 pm Odpowiedz z cytatem
Marek (Ciućka) Olszewski

Shibbi napisał:
ella Embarassed Embarassed Embarassed ja sobie ( to o sobie hahaha !!! ) wytnę i powieszę na suficie, na drzwiach, na tych sklepowych też - a co niech wszyscy wiedzą ...

Ja już wiem i jak tu się dziewczęciem o takiej opini nie zainteresować Rolling Eyes

...toż to amarylisowa ciekawostka, co to by choć dotknąć dla uzrowienia by się chciało.

To forum, to nie Amarylis, a Eden pełen aniołów...

PostWysłany: Nie Paź 08, 2006 2:24 pm Odpowiedz z cytatem
Marek (Ciućka) Olszewski

Mam do was, jeśli zechcecie, prośbę wielką:

trzeba mi wyszukać w moim śmietniku www.trzy.teatry.prv.pl wiersz o miłości
(do pewnego konkursu - więc jeśli macie jakie typy, odpłacę zań zióbaskiem i kwiatkiem w zębach)

PostWysłany: Nie Paź 08, 2006 9:15 pm Odpowiedz z cytatem
Shibbi

Wróciłam z ogniska - ale poszukam jutro - jak to się mówiło par francaise ?? il n'y a pas de problemmes Sad(((((((((((((( o mój Boziu! POSZUKAM ....ale e e gdzie to sposłać na pirva czy TU - żeby nie było że się wymądrzam Sad(((((((((((((( ja pierniczę jak to dobrze w tym d y m i e e e e e e e e e !!!!!!!!!!!!!!!
...................
a a a jeeszcze jedno - no to teraz mi odbije Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

na smutek i śmiech ....
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
PostWysłany: Nie Paź 08, 2006 10:14 pm Odpowiedz z cytatem
ella_hagar

A ja wróciłam z imienin cioci Matyldy. I obiecuję, że jutro wyszukam wiersz markowy.
I tutaj napiszę, nie na priv.

To mówisz, Marku, że pisząc o sobie, jakbym o Tobie pisała? [uśmiech miły]
Znaczy się te typy tak mają! I oba chodzą z zieloną flaszką... a może to absynt za nami chodzi? [mrugam jednym okiem].

I uprasza się teraz naszą zacną adminkę, coby przeczytała, co pisze Marek, a pisze on tak:
„To forum, to nie Amarylis, a Eden pełen aniołów...”
Się z Shibbuszką do tego przyczyniamy, się staramy, Christine, co nie? [uśmiech radosny]
Jakaś premia czy cuś?

A propos ... zamiast emotikonów używam przymiotników własnych, bo ostatnio po wybraniu emotikona, ni stąd ni zowąd wyskakują rogate głowy.

Acha, Marku? To na następny twój zjazd jedziemy z shibbi i zajmujemy twoje kolana, każda po jednym.
W nagrodę, że tak ładnie o nas piszesz...
Całuję we wczółko.
ela

PostWysłany: Pon Paź 09, 2006 3:32 am Odpowiedz z cytatem
Marek (Ciućka) Olszewski

jej jej jej... już żem na kolanach napisy umieścił, że zajęte - między sobą dogadajcie się której lewe, a której prawe;

a do Krysi naszej kochanej wołam tu i teraz:
proszę w nagrodę przyznać każdej z owych panien po 40 kawalerów w posługę, flaszę trunku z olejkiem tujonu na każdy dzień i co tam sobie jeszcze nie zapragną...

...to ja wnioskuję - kolanodarca i łamacz serc niewieścich - globtroter, poszukiwacz inspiracji i metafor w drodze od namiętności do romansu i odwrotnie.

Oficjalny zjazd odbędzie się dopiero na przełomie lipca i sierpnia, ale spotkania wszelakie są mi niemal codziennością (urok mojej pracy). Dziś jeszcze nawet nocować zmuszony jestem w podwarszawskim Gromanie na sękocińskich polach i tak co dwa tygodnie, toż można by kiedy i w warszawie wieczorkiem, przy kufelku ambrozji wymienić się kolanem jednym, czy obiema, czy splątać je ze sobą.

Ps: od poniedziałku do piątku dostępny wyłącznie jestem pod mailem z.28@plusnet.pl co mi na telkoma wędruje, jak więc co wybierzecie w moim śmietniku na wspomnianego konkursa - ślejta na ten, a nie inny adres - zióbasek.