Wysłany: Nie Paź 08, 2006 8:22 am |
|
|
| Shibbi |
|
 |
 |
| Dołączył: 12 Kwi 2006 |
| Posty: 1358 |
| Skąd: spod Maciejowej |
|
|
 |
 |
 |
|
ella ja sobie ( to o sobie hahaha !!! ) wytnę i powieszę na suficie, na drzwiach, na tych sklepowych też - a co niech wszyscy wiedzą - a a a i jeszcze pośle do wszystkich organizatorów konkursów - żeby wiedzieli z kim mają do zaczynienia (( DZIĘKI kochana moja - takiej opinii nie dostałam przenigdy za żywota pętając się po tym łez padole . C U D N A - warto było wśliznać się na tę planetę ZIEMIA i chwilkę żyć
Marek - nie łam sie, tak jest z ludźmi - potraktuj to jako "zasraną życiową madrość " i puść kantem ;) |
|
_________________ ... nie zapomniałam nie e e e e e
to wszystko we mnie jest,
jak ochota na grzech,
na smutek i śmiech .... |
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Nie Paź 08, 2006 1:56 pm |
|
|
| Marek (Ciućka) Olszewski |
|
 |
 |
| Dołączył: 11 Kwi 2006 |
| Posty: 306 |
| Skąd: Civitas Sari |
|
|
 |
 |
 |
|
| ella_hagar napisał: | A ja? Ja nie wiem kim jestem... żesz! natura moja roztrzepana, poszukująca... siebie samej , a jakże.
Ogólnie w głowie mam przerąbane i to równo, i nie wiadomo co z tym zrobić... Eee tam. Krótkie zrywy, wielkie porywy, czyste sumienie (bo pamięć szwankuje). Ale perspektywa własna. |
Jak gdybyś o mnie pisała
Ja mojego zielonego łamacza gór lodowych otworzę na Nowej Hucie 21go pazdź. (spotykamy się u Lucyferii upamiętniając zjazd - absynt padnie).
Przyłożę sobie twoje słowa do rany bolesnej - zagoją.
Zióbasek - kochana jesteś. |
|
|
 | |  |
Wysłany: Nie Paź 08, 2006 2:00 pm |
|
|
|
 |
 |
|
|
 |
 |
 |
|
| Shibbi napisał: | ella ja sobie ( to o sobie hahaha !!! ) wytnę i powieszę na suficie, na drzwiach, na tych sklepowych też - a co niech wszyscy wiedzą ... |
Ja już wiem i jak tu się dziewczęciem o takiej opini nie zainteresować
...toż to amarylisowa ciekawostka, co to by choć dotknąć dla uzrowienia by się chciało.
To forum, to nie Amarylis, a Eden pełen aniołów... |
|
|
Wysłany: Nie Paź 08, 2006 2:24 pm |
|
|
|
 |
 |
|
|
 |
 |
 |
|
Mam do was, jeśli zechcecie, prośbę wielką:
trzeba mi wyszukać w moim śmietniku www.trzy.teatry.prv.pl wiersz o miłości
(do pewnego konkursu - więc jeśli macie jakie typy, odpłacę zań zióbaskiem i kwiatkiem w zębach) |
|
|
Wysłany: Nie Paź 08, 2006 9:15 pm |
|
|
| Shibbi |
|
 |
 |
| Dołączył: 12 Kwi 2006 |
| Posty: 1358 |
| Skąd: spod Maciejowej |
|
|
 |
 |
 |
|
Wróciłam z ogniska - ale poszukam jutro - jak to się mówiło par francaise ?? il n'y a pas de problemmes (((((((((((((( o mój Boziu! POSZUKAM ....ale e e gdzie to sposłać na pirva czy TU - żeby nie było że się wymądrzam (((((((((((((( ja pierniczę jak to dobrze w tym d y m i e e e e e e e e e !!!!!!!!!!!!!!!
...................
a a a jeeszcze jedno - no to teraz mi odbije  |
|
_________________ ... nie zapomniałam nie e e e e e
to wszystko we mnie jest,
jak ochota na grzech,
na smutek i śmiech .... |
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Nie Paź 08, 2006 10:14 pm |
|
|
| ella_hagar |
|
 |
 |
| Dołączył: 01 Mar 2006 |
| Posty: 750 |
| Skąd: Warszawa |
|
|
 |
 |
 |
|
A ja wróciłam z imienin cioci Matyldy. I obiecuję, że jutro wyszukam wiersz markowy.
I tutaj napiszę, nie na priv.
To mówisz, Marku, że pisząc o sobie, jakbym o Tobie pisała? [uśmiech miły]
Znaczy się te typy tak mają! I oba chodzą z zieloną flaszką... a może to absynt za nami chodzi? [mrugam jednym okiem].
I uprasza się teraz naszą zacną adminkę, coby przeczytała, co pisze Marek, a pisze on tak:
„To forum, to nie Amarylis, a Eden pełen aniołów...”
Się z Shibbuszką do tego przyczyniamy, się staramy, Christine, co nie? [uśmiech radosny]
Jakaś premia czy cuś?
A propos ... zamiast emotikonów używam przymiotników własnych, bo ostatnio po wybraniu emotikona, ni stąd ni zowąd wyskakują rogate głowy.
Acha, Marku? To na następny twój zjazd jedziemy z shibbi i zajmujemy twoje kolana, każda po jednym.
W nagrodę, że tak ładnie o nas piszesz...
Całuję we wczółko.
ela |
|
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Pon Paź 09, 2006 3:32 am |
|
|
|
 |
 |
|
|
 |
 |
 |
|
jej jej jej... już żem na kolanach napisy umieścił, że zajęte - między sobą dogadajcie się której lewe, a której prawe;
a do Krysi naszej kochanej wołam tu i teraz:
proszę w nagrodę przyznać każdej z owych panien po 40 kawalerów w posługę, flaszę trunku z olejkiem tujonu na każdy dzień i co tam sobie jeszcze nie zapragną...
...to ja wnioskuję - kolanodarca i łamacz serc niewieścich - globtroter, poszukiwacz inspiracji i metafor w drodze od namiętności do romansu i odwrotnie.
Oficjalny zjazd odbędzie się dopiero na przełomie lipca i sierpnia, ale spotkania wszelakie są mi niemal codziennością (urok mojej pracy). Dziś jeszcze nawet nocować zmuszony jestem w podwarszawskim Gromanie na sękocińskich polach i tak co dwa tygodnie, toż można by kiedy i w warszawie wieczorkiem, przy kufelku ambrozji wymienić się kolanem jednym, czy obiema, czy splątać je ze sobą.
Ps: od poniedziałku do piątku dostępny wyłącznie jestem pod mailem z.28@plusnet.pl co mi na telkoma wędruje, jak więc co wybierzecie w moim śmietniku na wspomnianego konkursa - ślejta na ten, a nie inny adres - zióbasek. |
|
|
 | |  |
|